Account Login

Login in to your account

"

O kompaniji

Dobar ukus MAGNUM barenih i dimljenih mesnih proizvoda je ukus koji se oslanja na znanje i recepture starih moravskih domaćina. Tradicionalni recepti, spojeni sa novom tehnologijom, najsavremenijim mašinama i alatima, garantuju kvalitetnu

PONUDU SA UKUSOM

Magnum Paraćin

što potvrđuje i standard HACCP. MAGNUM proizvodi su visoko kvalitetni, zdravi i ulivaju poverenje našim poslovnim partnerima i potrošačima. Danas je MAGNUM spoj tradicije i savremenosti - raste i razvija se veran svojim osnovnim kvalitetima. Tako će biti i sutra, još kvalitetnije i ukusnije.

butkica

Мagnum d.o.o.


Proizvodno prometno društvo "Magnum" d.o.o. osnovano je 2001. godine kod  Privrednog suda u Kragujevcu. Osnovna delatnost preduzeća je distribucija suhomesnatih, mlečnih i zamrznutih prozvoda, a od 2008. godine preduzeće je krenulo i sa proizvodnjom suhomesnatih proizvoda. U pitanju je kompletan asortiman, odnosno dimljeni proizvodi, bareni proizvodi, polutrajne kobasice i sveže meso.

Paraćin - sedište firme


Preduzeće se nalazi na dve lokacije. Na lokaciji u Paraćinu gde je ujedno i direkcija obavljaju se poslovi veleprodaje. Na toj lokaciji preduzeće poseduje dve komore za duboko zamrzavanje izgrađene i atestirane po najsavremenijim tehnološkim metodama. Od 2004. godine izgrađene su još 4 komore kapaciteta preko 2000m3 za čuvanje suhomesnatih i mlečnih proizvoda. Proizvodni pogon se nalazi na lokaciji u selu Donje

Proizvodni pogon


Vidovo kod Paraćina. Proizvodni objekat se sastoji iz dve komore za duboko zamrzavanje i skladištenje kapaciteta 40t, komore za prijem rashlađenih svinjskih i junećih polutki kapaciteta 15t, komore za salamurenje i masiranje mesa, kuter sale, odeljenja za punjenje proizvoda, odeljenja za rasecanje i obradu svežeg mesa, odeljenja termičke obrade, magacina gotovih proizvoda, odeljenja za vakumiranje i odeljenja za pakovanje gotovih proizvoda.

Savremena tehnologija


Proizvodni pogon poseduje sve uređaje i mašine neophodne za obavljanje ove delatnosti. Proizvodnju vodi diplomirani inžinjer prehrambene tehnologije. Pored redovne kontrole veterinarske inspekcije, kvalitet proizvoda i vode u proizvodnom pogonu po ugovoru kontroliše Veterinarski institut u Jagodini.
Posedujemo i sopstveni vozni park od devet kamiona hladnjača, koji se iz meseca u mesec povecava, za dostavu robe do kupca. Preduzeće trenutno zapošljava trideset radnika ciji se broj takodje iz meseca u mesec povećava. Meso I proizvodi od mesa su nesumnjivo jedan od najvaznijih izvora punovrednih belancevina, značajan izvor energije I drugih sastojaka neophodnih za ishranu ljudi.

Stručnost i uslužnostIz tog razloga "Magnum" d.o.o. stavlja akcenat pre svega na kvalitet svojih proizvoda, a sve u cilju zadovoljenja svojih potrosaca. Proizvodno prometno drustvo "Magnum" d.o.o. uspesno implementira, primenjuje I odrzava sistem upravljanja bezbednoscu hrane usaglasen sa zahtevima HACCP-a. Proizvodnja bezbedne hrane je briga svih zaposlenih I svi u njoj ucestvuju. Velika paznja se posvecuje strucnom osposobljavanju na temu licne higijene, nacina ponasanja u pogonu I tehnoloske discipline. Sistematizovana dokumentacija koja se dosledno primenjuje, sluzi kao dokaz o tome da se ova politika primenjuje tokom tehnoloskog procesa.

Sertifikat


Najvazniji zadatak je da potrosacima isporucimo proizvod koji je zdravstveno – higijenski ispravan, koji im nece ugroziti zdravlje prilikom nameravane upotrebe. S toga je "Magnum" d.o.o. pored prodaje na veliko, jedan deo svog tima usmerio na otvaranje usko specijalizovanih maloprodajnih obejkata, kojima takodje posvecuje veliku paznju. Obe lokacije proizvodno prometnog društva "Magnum" su u sistemu HACCP-a za šta poseduje sertifikat. Cilj preduzeća je nastavak rasta profitabilnih investicija, odlikujući se kvalitetom proizvoda.

 

Tradicionalni recepti, spojeni sa novom tehnologijom, najsavremenijim mašinama i alatima, garantuju kvalitetnu ponudu sa ukusom što potvrdjuje i standard HACCP.